TRABZON / AKÇAABAT - Derecik Anadolu Lisesi

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü ebediyete irtihal edişinin 85. yıl dönümünde saygı ve minnetle anıyoruz. Anma programımızın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda coşkuyla kutladık. Bu coşkuyu yaşayan öğrencilerimize, programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyor, cumhuriyetimizin nice yüzyıllara erişmesini diliyoruz.

Ekm

Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Fatih ALBAYRAK, öğrencilerimize TBM programı kapsamında teknoloji bağımlılığı semineri verdi. 'Hayat Nehri İnternetten Akmıyor' sloganı ile öğrencilerimizin teknoloji kullanımı konusunda bilinçli hareket etmelerini sağlamak için hazırlanan seminer çok faydalı oldu. Değerli öğretmenimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 'Deprem ve Acil Durum Tatbikatı' gerçekleştirdik. 13.10.2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz tatbikatta amacımız öğrencilerimizin deprem ve acil durum anlarında panik olmadan güvenli bir şekilde süreci yönetmeleri ve sağlıklı bir şekilde bulundukları binayı tahliye etme deneyimi kazanmalarını sağlamaktı. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan süreci tamamladık. Tatbikat sürecindeki örnek davranışlarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz okulumuzu ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya gelen müdürümüz yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle 'Peygamberimiz, iman ve istikamet' temalı program düzenledik. Programda ilahi, şiir ve naat okunmasının yanısıra bir tiyatro gösterisi de düzenledik. Amacımız gençler başta olmak üzere tüm insanları, Hazreti Muhammed'in (s.a.s.) dosdoğru yolu ve örnek hayatıyla buluşturmaya vesile olmaktı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.